El sjekk

Sikre din elektriske sikkerhet med våre profesjonelle el sjekk-tjenester!

Som din pålitelige elektriker er vi opptatt av å sikre at ditt elektriske system fungerer trygt og effektivt. Med vår omfattende el sjekk-tjeneste kan du få en grundig evaluering av ditt elektriske anlegg for å identifisere potensielle feil, problemer eller sikkerhetsrisikoer.

Våre erfarne elektrikere utfører en grundig inspeksjon og tester for å vurdere tilstanden til ditt elektriske system. Våre el sjekker inkluderer følgende:

  1. Sikkerhetsevaluering: Vi sjekker grundig alle elektriske komponenter, ledninger, stikkontakter, brytere og sikringsskap for å sikre at de er i god stand og oppfyller de nødvendige sikkerhetsstandardene. Vi identifiserer potensielle sikkerhetsrisikoer, som overbelastede kretser, jordingsproblemer eller feilaktige tilkoblinger, og gir anbefalinger for nødvendige reparasjoner eller oppgraderinger.
  2. Sjekk av jordfeilbrytere: Jordfeilbrytere er avgjørende for å beskytte deg mot elektrisk støt. Vi tester og kontrollerer at jordfeilbryterne fungerer som de skal og utløses raskt ved eventuelle feilstrømmer. Hvis det oppdages problemer, kan vi erstatte eller oppgradere jordfeilbryterne for å sikre optimal sikkerhet.
  3. Kontroll av sikringsskap: Sikringsskapet er hjertet i ditt elektriske system. Vi sjekker tilstanden på sikringer eller automatsikringer, og vurderer om de er riktig dimensjonert for belastningen i ditt hjem. Vi sjekker også om det er tilstrekkelig merking og dokumentasjon for å sikre enkel identifikasjon og vedlikehold av sikringene.
  4. Inspeksjon av ledningsnett: Vi går gjennom ditt eksisterende ledningsnett for å identifisere potensielle problemer som slitasje, skader eller feilaktig installasjon. Vi kontrollerer også om ledningene er riktig dimensjonert for belastningen de bærer, og om de er riktig beskyttet mot overoppheting eller brannfare.
  5. Rapport og anbefalinger: Etter gjennomført el sjekk gir vi deg en grundig rapport som oppsummerer tilstanden til ditt elektriske system. Vi gir anbefalinger for eventuelle nødvendige reparasjoner, oppgraderinger eller forebyggende tiltak for å sikre at ditt elektriske system er trygt, pålitelig og i samsvar med gjeldende forskrifter.

Med vår el sjekk kan du ha trygghet i å vite at ditt elektriske system er i god stand.